Suomalainen autohuolto lähellä sinua
Meiltä kaiken merkkisten henkilö-, paketti- ja matkailuautojen huolto, pikahuolto sekä vaativat korjaukset
Varaa aika huoltoon

Autohuolto Espoo

Asiantunteva ja rehti suomalainen autohuolto lähellä sinua!

Etsitkö nopeaa auton huoltoa? Tarjoamme täyden palvelun autohuoltoa Mekonomen huoltokorjaamona. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa. Autohuolto palvelee sinua Kehä III:n ja Turun moottoritien risteyksessä, hyvien kulku- ja joukkoliikenneyhteyksien varrella.

Täyden palvelun huolto

Tarjoamme kaiken merkkisten henkilö- paketti- ja matkailuautojen korjaukset ja huollot. Meiltä onnistuvat vaativatkin korjaukset. Halutessasi myös auton pikahuolto. Saat tarvittaessa sijaisauton meiltä käyttöön huollon ajaksi. Olemme autohuolto, jolta kaikki onnistuu!

 

© AutoJerry

Määräaikaishuolto

Tilaa meiltä autosi määräaikaishuolto. Huollamme kaikki automerkit Espoossa ja valmistajan alkuperäinen tehdastakuu säilyy huollon jälkeen.

Määräaikaishuolto on valmistajan määrittelemä huolto-ohjelma, joka kannattaa tehdä ajallaan ajoturvallisuuden sekä kustannustehokkaan ajamisen vuoksi. Rikkoutuneen osan vaihto ja huolto tulee kukkarolle kalliimmaksi, kuin ajallaan tehty autohuolto.

Auton huoltoilmaisin, kilometrimittari tai huoltokirja kertoo, milloin auton määräaikaishuolto on ajankohtaista. Yleisesti autojen huoltovälit ovat 1–2 vuoden välein tai/ja 15 000–30 000 kilometrin väliajoin. Määräaikaishuollossa tarkistetaan ja suoritetaan kaikki ajankohtaiset huoltotoimenpiteet.

Meillä on voimassa edullisia kausihuoltotarjouksia, erityisesti vanhempia autoja silmälläpitäen.

Tutustu tarjouksiin Pyydä tarjous


Katsastuspalvelut

Saat hoidettua autonne katsastuksen kauttamme. Teemme ajoneuvon ennakkotarkastuksen, jossa suoritetaan kaikki katsastuksessa läpikäytävät kohdat, jotka saattaisivat johtaa katsastuksen hylkäämiseen. Meiltä saat myös kilpailukykyisin hinnoin korjattua katsastuksessa esille tulleet korjaustarpeet. Lisäpalveluna katsastamme myös autonne puolestanne. Kysy lisää!


Päästö- ja OBD-mittaus

Palveluihimme kuuluvat päästömittaukset kaikkiin bensiini- ja diesel-autoihin. Päästömittaukset ovat pakollisia katsastuksen yhteydessä ja antavat arvokasta tietoa ajoneuvon moottorin kunnosta.

Saat meiltä myös OBD-mittauksen, jossa tutkitaan auton ajonaikaisia virhetilanteita ajoneuvotietokoneen tallentamien tietojen pohjalta. OBD-mittaus on pakollinen katsastukseen liittyvä toimenpide 1.1.2001 ja sen jälkeen rekisteröidyissä bensiini-moottorilla varustetuissa henkilö- ja pakettiautoissa.


Pikahuolto

Korjaamme pikahuollossa äkillisiä pieniä vikoja saman päivän aikana. Näihin kuuluvat esimerkiksi:

  • polttimon vaihto
  • nopeat vianmääritykset
  • vikamuistin luku

Tule käymään paikan päällä tai varaa aika pikahuoltoon »


Ilmastointihuolto

Ilmastointi parantaa auton sisäilmaa ja lisää ajomukavuutta. Sopiva lämpötila sekä ilmankosteus vaikuttavat autoilijan vireystilaan sekä ajokykyyn. Ilmastointihuolto suositellaan tehtävän 24–36 kuukauden väliajoin, riippuen valmistajasta. Korjaamme myös autonne viallisen ilmastointijärjestelmän. Kysy lisää!


Öljynvaihto

Säännöllinen öljynvaihto takaa moottorin varman toiminnan ja pitkän sekä taloudellisen käytön. Autoa ajaessa öljyn sekaan voi joutua epäpuhtauksia, jotka heikentävät sen asianmukaista toimintaa. Suurilta epäpuhtauksilta vältytään säännöllisellä öljynvaihdolla ja käyttämällä korkealaatuista öljyä.

Auton öljyt kannattaa vaihtaa 10 000–15 000 km tai yhden vuoden välein. Saat meiltä öljynvaihdot autoon kuin autoon ja käytössämme on vain laadukkaita öljyjä.


Matkailuautojen ja hyötyajoneuvojen autohuolto

Korkeat huoltohallimme ja suuret nosturit mahdollistavat matkailuautojen, pakettiautojen sekä kevyt kuorma-autojen korjaamisen ja huollot.


Diesel-auton korjaus

Huollamme diesel-auton viat ja ongelmat viimeisimmällä tekniikalla ja tiedolla. Monia käytössämme olevia erikoistyökaluja ei löydy monista muista huoltokorjaamoista. Meiltä vaativakin autohuolto Espoossa!

Varaa aika huoltoon »


Monimerkkikorjaamo ja -huolto

Huollamme ja korjaamme Espoossa mm. seuraavia automerkkejä: Audi, BMW, Citroën, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Škoda, Toyota, Volkswagen ja Volvo. Olipa ajokkisi siis bemari, mersu, volkkari tai mikä vaan muu, me saamme sen kuntoon!


Varaa aika huoltoon jo tänään

Varaa autohuolto nettisivuiltamme. Mikäli tarvitset ajan samalle päivälle, voit tiedustella meiltä puhelimitse vapaita aikoja. Auton voi jättää meille huoltoon myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Varaa aika huoltoon!

Pyydä tarjous

Copyright © 2020 AH-auto on nyt Autosta Oy

VARAA AIKA