Täyden palvelun autokorjaamo Espoossa
Saat meiltä tarvittaessa myös sijaisauton käyttöön korjauksen ajaksi
Varaa aika korjaukseen ›

Autokorjaamo Espoon Muuralassa

Täyden palvelun, nopea ja luotettava autokorjaamo Espoossa.

Hajosiko auto tien päälle? Soita tai varaa aika heti! Täyden palvelun Mekonomen autokorjaamo on palveluksessanne, toimipisteenä Espoo. Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit.

Autokorjaamomme sijaitsee Kehä III:n ja Turun moottoritien risteyksessä, hyvien kulku- ja joukkoliikenneyhteyksien varrella. Saat meiltä tarvittaessa sijaisauton käyttöön korjauksen ajaksi!

Autokorjaamo lähellä sinua

Olemme monimerkkikorjaamo eli Espoon Muuralassa sijaitseva autokorjaamomme ottaa vastaan kaikki automerkit. Suoritamme kaikki henkilöautojen, pakettiautojen ja matkailuautojen korjaukset. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi jarrupalojen vaihto, jakohihnan vaihto, kytkimen vaihto, auton sähkövian korjaus ja vianetsintä sekä suuret ja vaativatkin korjaukset.

Meille saa aikoja nopeallakin varoitusajalla ja olemme saaneet kiitosta asiakkailtamme hyvästä palvelusta ja laadukkaasta, huolellisesta työnjäljestä.

Palveluitamme:

Yleisimmät huoltamamme ja korjaamamme automerkit ovat mm. Audi, BMW, Citroën, Ford, Hyundai, Kia, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Škoda, Toyota, Volkswagen ja Volvo.

Tiedustele lisää

Luotettava ja nopea autokorjaamo Espoo

Tutustu tarjouksiimme

Katsastuspaketti 69 €

Lue lisää

Renkaiden kausivaihto 0€!

Lue lisää

Rengastarjoukset 2023

Lue lisää

 

Jakohihnan, pyöränlaakerin ja kytkimen vaihto

Autosta autokorjaamo Espoossa pitää huolta, että jakohihnan-, pyöränlaakerin ja kytkimen vaihdot onnistuvat nopeallakin aikataululla.

Jakohihnan vaihto

Jakohihnan vaihtoväli on ilmoitettu auton käyttöohjeessa, mutta tavallisesti jakohihna tulee vaihtaa 50 000–160 000 kilometrin tai 3–8 vuoden väliajoin. Jakohihnan vaihdossa tulee vaihtaa myös rakenteeseen kuuluvat kiristimet ja mahdolliset välirullat. Jos jakohihna pyörittää vesipumppua, tulee myös se vaihtaa samalla.

Lue lisää jakohihnan vaihdosta »

Pyöränlaakerit

Uusien autojen pyöränlaakerien rakenteet eivät ole kestoltaan vastaavia kuin vanhoissa autoissa. Jos autosi alustasta kuuluu aiemmasta poikkeavaa ”jurnuttavaa” tai vastaavaa ääntä, todennäköisin syy löytyy viallisesta pyöränlaakerista, ja se tulisi vaihtaa välittömästi ajoturvallisuuden sekä isompien vaurioiden välttämiseksi.

Lue lisää pyöränlaakerin vaihdosta »

Kytkimen vaihto tai korjaus

Nykyaikaisten autojen kytkimien paineasetelmat vaativat erikoistyökaluja ja tietotaitoa oikeanlaiseen asennukseen. Autokorjaamollamme on työkalut ja tietotaito näihinkin.

Lue lisää kytkimen vaihdosta »


Jarrupalojen ja jarrulevyjen vaihto

Jarrujen hyvä toiminta on tärkeä osa ajoturvallisuutta. Liian kuluneet jarrupalat saattavat joissain rakenteissa lähteä jopa paikoiltaan ja metallille saakka kuluneet jarrupalat vaurioittavat jarrulevyjä, jolloin myös ne tulee vaihtaa. Alimittaisille jarrulevyille ei tule asentaa uusia jarrupaloja, koska alimittaisessa jarrulevyssä on halkeamisvaara ja tällöin uuden jarrupalatkin kuluvat nopeammin.

Lue lisää jarruhuollosta »

Jos huomaat, että jarruteho on heikentynyt tai monissa nykyautoissa oleva jarrujen kuluneisuuden merkkivalo syttyy palamaan, auto kannattaa tuoda välittömästi huoltoon. Autokorjaamo vaihtaa jarrupalat ja tarvittaessa myös jarrulevyt.


Vianetsintä ja sähkökorjaukset

Ammattitaitoiset sähköasentajamme tutkivat ja korjaavat autosi tai peräkärrysi sähköviat perusteellisesti. Teemme vaativatkin vianselvitykset. Meillä on myös erikoisosaamista ja erikoistyökaluja dieselautojen vianetsintöihin ja korjauksiin.

Ota yhteyttä autokorjaamoomme puhelimitse 09 855 4499, niin saamme mahdollisimman tarkan kuvan viasta sekä vianetsinnän tarpeesta sekä arvion kustannuksista. Voit varata ajan myös suoraan nettiajanvarauksestamme aukioloaikojen ulkopuolella.


Muita yleisiä korjauksia:

 • Alustankorjaukset (Raidetangon, tukivarren, nivelten, helojen/puslien, jousien ym. vaihto)
 • Kaikki jarrujen korjaukset (Jarruputkien-, letkujen-, vaijereiden ja satuloiden ym. vaihto)
 • Iskunvaimentimien vaihto
 • Pakoputken korjaukset ja vaihdot
 • Nelipyöräsuuntaus
 • Vauhtipyörän vaihto
 • Kannentiivisteen vaihto
 • Moottorinkorjaukset ja moottorin vaihto
 • DSG-automaattivaihteiston korjaus
 • Multitronic-automaattivaihteiston korjaus
 • Manuaali- ja automaattivaihteiston vaihto
 • Uudet akut asennettuna
 • Webaston korjaus
 • Lohkolämmittimien ja vetokoukkujen asennukset
 • Hammastangon / ohjausvaihteen vaihto
 • Turboahtimen vaihto
 • Jakoketjun vaihto
 • Sähköosien vaihdot (Laturin, startin, sytytysosien, xenon polttimon ym. vaihto)
 • Ruostevauriokorjaukset

Sijaisautopalvelu

Saat tarvittaessa meiltä sijaisauton autohuollon tai korjauksen ajaksi. Sovithan sijaisauton käytöstä aina jo varatessasi auton huoltoa.


Varaa aika – autokorjaamo Espoo

Varaa aika Espoon Muuralassa lähellä Espoon keskusta sijaitsevaan autokorjaamoomme suoraan nettisivujemme kautta. Monimerkkikorjaamomme palvelee kaikkia automerkkejä. Mikäli tarvitset ajan samalle päivälle, voit tiedustella meiltä puhelimitse vapaita aikoja.

Varaa aika korjaukseen »

Copyright © 2024 AH-auto on nyt Autosta Oy

VARAA AIKA