Kytkimen vaihto helposti ja nopeasti
Ota yhteyttä ›

Kytkimen vaihto kokeneelta tekijältä

Kytkimen vaihto tai korjaus onnistuu takuuvarmasti Autosta Oy:n osaavissa käsissä Espoossa. Vaihdamme manuaalivaihteiston kytkimet nopeasti ja luotettavasti. Varaa aika netissä!

Varaa aika tästä

Kytkimen vaihto Espoossa

Kytkinpakettiimme kuuluvat kytkinlevy, painelaakeri, paineasetelma ja tarvittasessa myös vauhtipyörä. On tärkeää vaihtaa kaikki kuluvat osat samalla kertaa. Työhön käytettävä aika riippuu auton merkistä ja mallista, joten se voi olla muutamasta tunnista yli päivän työhön. Saamme varaosat käyttöömme saman päivän aikana.

Kytkimen vaihto ja muut palvelumme on hinnoiteltu asiakasystävällisesti, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaat ja kustannustehokkaat ratkaisut. Pyrimme pitämään jonot lyhyinä, jotta saamme asiakkaillemme avun mahdollisimman nopeasti.

Mistä tietää, että kytkin täytyy vaihtaa?

Kytkin on kuluva osa, joka täytyy uusia tietyin väliajoin. Vaihtoväli riippuu auton käyttötavasta: maantieajossa kytkin voi kestää todella pitkään, kun taas raskaammassa kaupunkiajossa kytkimen korjaus tulee ajankohtaiseksi jo aikaisemmin.

Kytkimen toiminnan häiriö näkyy ajaessa “luistamisena” eli kaasua painaessa kierrokset nousevat, mutta vauhti ei kiihdy totuttuun tapaan. Lisäksi sen voi havaita nykimisenä vaihteen vaihdon yhteydessä, erikoisena hajuna, vaihteiden vaihtamisen hankaluutena tai ylimääräisenä äänenä. Jos kytkin kärähtää kokonaan, auto ei liiku enää lainkaan.

Autamme nopealla aikataululla

Olemme nopean ja laadukkaan palvelun monimerkkikorjaamo Espoon Muuralassa. Olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaitamme yli 10 vuotta. Oli kyseessä sitten kytkimen vaihto tai mikä tahansa muu henkilö- ja pakettiautoja koskeva huolto- tai korjaustoimenpide, ota meihin yhteyttä. Etsimme sinulle parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun.

Ajanvaraus

Tutustu tarjouksiimme

Katsastuspaketti 69 €

Lue lisää

Renkaiden kausivaihto 0€!

Lue lisää

Rengastarjoukset 2023

Lue lisää
Copyright © 2024 AH-auto on nyt Autosta Oy

VARAA AIKA