Varmista autosi jarrujen toimivuus
Ota yhteyttä ›

Jarruhuolto Espoossa

Jarruhuolto jopa seuraavaksi päiväksi. Pidä huolta, että jarrut ovat kunnossa ja tuo autosi luotettaviin käsiin Espooseen Autosta Oy:lle. Jos uusit jarrupalat ajoissa, säästyt mahdollisesti jarrulevyjen vaihdolta ja muilta isommilta remonteilta. Varaa aika helposti ja kätevästi netissä!

Varaa aika tästä

Milloin jarrut pitää huoltaa?

Yleensä tarve jarrujen huollolle ilmenee auton määräaikaishuollossa tai katsastuksessa. Tarpeen voi huomata myös ajon aikana, sillä vialliset tai loppuun ajetut jarrut pitävät ääntä. Jos jarrulevyt ovat kieroutuneet, ratin tärinä tai auton nykiminen jarruttaessa voivat paljastaa tarpeen jarrujen huollolle. Pahimmassa tapauksessa jarrunesteet tulevat pihalle tai jarrut lakkaavat kokonaan toimimasta.

Jarrujen kanssa on oltava tarkkana, sillä niiden teho heikkenee, jos laitteistossa on vikaa. Tämä vaikuttaa merkittävästi ajoturvallisuuteen. Jarruhuolto kannattaa siis tehdä säännöllisesti.

Jarruhuolto meiltä

Jarrujen korjaus on autokorjaamoille tyypillinen projekti, sillä kyseessä on yksi auton tärkeimmistä kulutusosista. Me huollamme autosi ja vaihdamme jarrupalat ja -levyt sekä jarrunesteet luotettavasti ja nopeasti. Jos jarrupalojen vaihto tehdään säännöllisesti ja hyvissä ajoin, jarrulevyt eivät vahingoitu ennen aikojaan. Pelkkä palojen uusiminen on huomattavasti edullisempaa kuin isompi remontti.

Jarruremontti kestää keskimäärin 1-1,5 tuntia per akseli, auton rakenteesta riippuen. Hinta määräytyy käytetyn ajan ja osien mukaan. Jarrulevyjen ja -palojen vaihdon jälkeen on tärkeää myös testata kokonaisuuden toiminta käytännössä.

Uudemmat autot ovat yleensä turvallisempia

Uudemmissa autoissa, korkeintaan 15 vuotta vanhoissa, on yleensä kuluneisuusanturit, jotka ilmoittavat merkkivalon avulla, jos jarrupalat ovat liian kuluneet ja kaipaavat uusimista. Nykyautoissa käytetään myös useammin levyjarruja, jotka ovat rumpujarruja tehokkaammat. Myös se lisää ajoturvallisuutta.

Varaa jarruremontti nyt netistä

Jarrupalojen ja -levyjen kulumisen lisäksi myös jarruputki voi ruostua puhki tai jarruletku voi haurastua. Lisäksi myös jarrusatula voi mennä jumiin. Myös nämä ongelmat aiheuttavat tarpeen jarruremontille. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, vaan panosta turvallisuuteen ja toimi mieluummin liian ajoissa kuin liian myöhään.

Autosta Oy on luotettava jarrukorjaamo, joka palvelee Espoon Muuralassa yli 10 vuoden kokemuksella. Kotimainen monimerkkikorjaamo tekee asiantuntevaa ja tarkkaa työtä juuri oikeilla välineillä. Varaa aika kätevästi netistä!

Ajanvaraus

Tutustu tarjouksiimme

Katsastuspaketti 69 €

Lue lisää

Renkaiden kausivaihto 0€!

Lue lisää

Rengastarjoukset 2023

Lue lisää
Copyright © 2024 AH-auto on nyt Autosta Oy

VARAA AIKA