Rengashotelli pitää autosi renkaat taatusti kunnossa
Ota yhteyttä

Rengashotelli takaa laadukkaan säilytyksen

Säästä tilaa varastostasi ja tuo renkaat meille kausisäilytykseen. Auton renkaiden säilytys edullisesti ja turvallisesti. Samalla varmistat, että autosi alla on aina puhtaat ja hyväkuntoiset renkaat. Rengashotelli palvelee Espoossa yksityishenkilöitä ja yrityksiä.

Kysy lisää

Kausisäilytys edullisesti

Rengashotelliimme mahtuu säilytykseen noin 450-500 rengassarjaa. Kausisäilytys maksaa 115 euroa sisältäen pesun, vakuutuksen ja renkaanvaihdon. Pelkkä renkaiden säilytys pesun ja vakuutuksen kanssa maksaa 70 euroa. Yhden rengassarjan säilytyshinta on alhaisempi, jos samalla asiakkaalla on meillä säilytyksessä useampia sarjoja.

Säilytyspakettiin kuuluu myös renkaiden tarkastus. Käymme läpi renkaiden kulutuspinnat ja tutkimme mahdolliset runkovauriot, sekä tarkastamme talvirenkaiden nastakadon. Jos renkaat ovat huonossa kunnossa, ilmoitamme tilanteesta asiakkaalle ja ehdotamme renkaiden uusimista.

Varmistamme, että renkaat säilytetään oikein

Renkaiden säilytyksessä lämpötilalla on suuri merkitys. Renkaita saatetaan säilyttää esimerkiksi konteissa, mitä emme suosittele, sillä etenkin kesähelteillä niiden sisälämpötila voi kohota erittäin korkeaksi. Renkaat pitäisi säilyttää noin +5 asteessa.

Me säilytämme kaikki renkaat sisätiloissa hallissa, jossa lämpötila on optimaalinen. Rengashotelli suojaa renkaita myös esimerkiksi auringonpaisteelta ja estää sen mahdollisesti aiheuttamat vauriot.

Autosta monipuolinen autohuolto

Espoossa sijaitseva liikkeemme palvelee rengashotellin lisäksi myös hyvämaineisena autohuoltona ja -korjaamona. Saat meiltä myös renkaat ja vanteet. Pyrimme pitämään jonot lyhyinä, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme ripeästi. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat, luotettavan palvelun ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Varaa aika kätevästi netistä!

Ota yhteyttä

Copyright © 2020 AH-auto on nyt Autosta Oy

VARAA AIKA