Rengashotelli pitää autosi renkaat taatusti kunnossa
Ota yhteyttä ›
Palvelut

Rengashotelli Espoo – edullinen ja turvallinen ratkaisu renkaiden säilytykseen

Säästä tilaa varastostasi ja tuo renkaat meille rengashotelliin kausisäilytykseen – keväällä tai syksyllä! Meiltä saat auton renkaiden säilytyksen edullisesti ja turvallisesti. Samalla varmistat, että autosi alla on aina puhtaat ja hyväkuntoiset renkaat. Rengashotelli Espoossa palvelee niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiäkin.

Kysy lisää rengashotellistamme Espoossa

Kausisäilytys edullisesti

Rengashotelliimme Espoon Muuralassa mahtuu säilytykseen noin 450-500 rengassarjaa. Kausisäilytys maksaa 116 € / 129 € euroa sisältäen pesun, vakuutuksen ja renkaanvaihdon.  Yhden rengassarjan säilytyshinta on alhaisempi, jos samalla asiakkaalla on meillä säilytyksessä useampia sarjoja.

Säilytyspakettiin kuuluu myös renkaiden tarkastus. Käymme läpi renkaiden kulutuspinnat ja tutkimme mahdolliset runkovauriot sekä tarkastamme talvirenkaiden nastakadon. Jos renkaat ovat huonossa kunnossa, ilmoitamme tilanteesta asiakkaalle ja ehdotamme renkaiden uusimista.

Rengashotellissa renkaat säilytetään oikein

Renkaiden säilytyksessä lämpötilalla on suuri merkitys. Renkaita saatetaan säilyttää esimerkiksi konteissa, mitä emme suosittele. Etenkin kesähelteillä konttien sisälämpötila voi kohota erittäin korkeaksi. Renkaat pitäisi säilyttää noin +5 asteessa.

Me säilytämme kaikki renkaat sisätiloissa hallissa, jossa lämpötila on optimaalinen. Rengashotelli Espoo suojaa renkaita myös esimerkiksi auringonpaisteelta ja estää sen mahdollisesti aiheuttamat vauriot.

Autosta Oy tarjoaa monipuoliset auton huolto-, korjaamo- ja rengaspalvelut Espoossa

Espoossa sijaitseva liikkeemme palvelee rengashotellin lisäksi myös hyvämaineisena autohuoltona ja –korjaamona. Saat meiltä myös renkaat ja vanteet. Pyrimme pitämään jonot lyhyinä, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme ripeästi. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat, luotettavan palvelun ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Rengashotelli Espoo palvelee niin yksityisiä kuin yrityksiä. Varaa aika kätevästi netistä tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä verkossa tai soita numeroon 09 855 44 99 (ma-pe klo 7.00 – 17.00).

Palvelut
Copyright © 2024 AH-auto on nyt Autosta Oy

VARAA AIKA