Autamme sinua löytämään parhaat mahdolliset renkaat
Tarjolla kattava valikoima erilaisia renkaita ja vanteita kilpailukykyiseen hintaan
Pyydä tarjous ›
Palvelut

Luotettava rengasliike Espoossa

Palveluksessasi ammattitaitoinen rengasliike Espoossa. Saat meiltä kesärenkaat ja talvirenkaat, niin kitka- kuin nastarenkaat, nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Myös renkaiden vaihto Espoon Muuralassa!

Olemme osa Mekonomen Autohuolto-ketjua. Lisäksi meillä on entuudestaan vuosien kokemus rengaspalveluista tuhansien renkaanvaihtojen sekä myytyjen renkaiden kautta. Olimme osa suurempaa rengasliikeketjua vuoteen 2019 saakka, mutta uskomme tarjoavamme parempia hintoja sekä parempaa palvelua yksityisenä rengasliikkeenä. Meiltä rengasmyynti ja renkaiden vaihto aina luotettavasti ja nopeasti!

Varaa aika renkaiden vaihtoon Espoossa

Autamme sinua löytämään autoosi parhaat mahdolliset renkaat asiantuntevalla palvelulla. Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset hinnat ja laadukasta työn jälkeä. Sijaitsemme Espoossa hyvien kulku- ja joukkoliikenneyhteyksien varrella, Kehä III:n ja Turun moottoritien risteyksessä, osoitteessa Espoontie 8. Tilaa siis meiltä uudet renkaat ja/ tai vanteet!

Rengasliikkeen palvelut:

Kysy lisää rengaspalveluista

engasliike Espoo - autamme tarvittaessa oikeiden renkaiden valinnassa

Tutustu tarjouksiimme

Katsastuspaketti 69 €

Lue lisää

Renkaiden kausivaihto 0€!

Lue lisää

Rengastarjoukset 2023

Lue lisää

 

Kaiken kattava rengasliike Espoossa

Auton ohjaus-, jarrutus- ja kiihdytysvoimat tienpinnan ja auton välillä välittyvät renkaiden kautta. Toimivat renkaat ovat auton turvavaruste. Siksi renkaiden vaihto tulee tehdä ajallaan ja vanhat renkaat tulee tarvittaessa vaihtaa uusiin. Autoon tulee asentaa urasyvyydeltään ja ominaisuuksiltaan keliin soveltuvat renkaat, jolla maksimoidaan paras mahdollinen liikenneturvallisuus. Saat meiltä laadukkaat kesärenkaat ja talvirenkaat (kitkarenkaat ja nastarenkaat) kilpailukykyiseen hintaan.

Valikoimastamme löytyy lähes kaikki rengasmerkit. Päämerkkimme ovat mm. Nokian renkaat, Goodyear, Continental, Michelin, Vredestein, Sailun ja Antares. Pääasiallisella rengastoimittajallamme on jopa 400 000 rengasta toimittaa seuraavaksi päiväksi. Jos he eivät pysty tarjoamaan tarvittavaa rengasta, niin voimme tilata Ruotsista tai Euroopasta 3–6 arkipäivässä sopivat renkaat autoosi. Meiltä myös renkaiden vaihto, varaa aika täältä.

Kysy rengasliikkeen ammattilaisilta

 


Tilaa meiltä uudet renkaat

Renkaat tulisi vaihtaa noin 5–10 vuoden välein. Renkaiden kunnossa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota renkaiden urasyvyyteen ja mahdollisiin ulkoisiin vaurioihin sekä nastarenkaissa nastojen määrään ja kuntoon. Lain vaatimat minimiurasyvyydet eivät takaa parasta mahdollista turvallisuutta vaikeissa olosuhteissa. Vesiliirto- ja sohjoliirtovaaran vuoksi suositus minimiurasyvyydelle on kesärenkaille vähintään 4,0 mm ja talvirenkaille 5,0 mm. Renkaiden ilmanpaineet kannattaa myös tarkistuttaa tasaisin väliajoin.

Ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa sinua valitsemaan sopivat renkaat ajoneuvoosi!

Pyydä tarjous uusista renkaista

Saat meiltä kaikki renkaat:

  • kesärenkaat
  • nastarenkaat
  • kitkarenkaat

Rengaspalvelut

Palveluumme kuuluvat kaikki rengastyöt henkilö-, paketti- ja matkailuautoihin:

  • renkaanvaihdot
  • renkaan paikkaus
  • vannetyöt
  • tasapainotukset

Renkaanvaihto maksaa 45 €

Vaihdamme renkaat Espoossa, varaa aika


Vannemyynti

Olemme ammattitaitoinen rengasliike, jolla on tarjolla kattava valikoima erilaisia vanteita kilpailukykyiseen hintaan. Myymme pääasiassa Alcar Finlandin vanteita. Alcarin valikoima ja vannesimulaattori löytyy osoitteesta www.alcar.fi


Rengashotelli ja rengassäilytys

Helpota arkeasi ja jätä renkaiden vaihdon jälkeen renkaat meille säilytykseen. Rengashotelli-pakettiin kuuluu kausivaihto, säilytys, vakuutus ja pyörien pesu, hintaan 116 € / 129 €

Tutustu rengashotelliin


Ota meihin yhteyttä

Haluatko lisää tietoa rengaspalveluistamme? Tule käymään, niin laitetaan autosi alle uudet kesä- tai talvirenkaat. Renkaiden vaihto ja rengasmyynti meiltä aina nopeasti. Palvelemme sinua Espoossa, mutta olemme aina myös puhelinsoiton päässä.

Jätä tarjouspyyntö tai soita numeroon 09 855 44 99 (ma-pe klo 7.00 – 17.00).

Palvelut
Copyright © 2024 AH-auto on nyt Autosta Oy

VARAA AIKA