Varmista pyöränlaakerien toimivuus
Ota yhteyttä

Pyöränlaakerin vaihto kuluneen tilalle

Pyöränlaakerin vaihto eteen ja taakse onnistuu muutamassa tunnissa Espoossa Autosta Oy:n luotettavissa käsissä. Vaurioitunut laakeri kannattaa vaihtaa uuteen mahdollisimman pian, jotta säästyy suuremmalta remontilta. Varaa aika kätevällä nettiajanvarauksella!

Varaa aika tästä

Mitä pyöränlaakerin vaihto maksaa?

Pyöränlaakereiden hinnat vaihtelevat 50-350 euron välillä, joten autoon sopivilla laakereilla on oma vaikutuksensa työn loppusummaan. Vaihtotyö itsessään on automallista riippumatta hyvin samankaltainen ja kestää yleensä 1-3 tuntia. Pyöränlaakerin vaihdon kokonaishinta määräytyy siis näiden yhteisvaikutuksesta.

Mistä tietää, että laakeri pitää uusia?

Laakerit mahdollistavat auton liikkumisen eteen- ja taaksepäin. Ne kuluvat käytössä ja kaipaavat uusimista ajoittain. Jos kulunutta laakeria ei vaihda ajoissa, se voi hajota kokonaan ja aiheuttaa isomman remontin. Kaikkien renkaiden laakereita ei välttämättä tarvitse vaihtaa samalla kertaa, jos vain yksi oireilee. Muut voivat kestää vielä pitkään.

Etupyörän tai takapyörän laakerin vaihto tulee ajankohtaiseksi, jos ajaessa kuuluu rohisevaa ja ujeltavaa ääntä. Yleensä ratin kääntäminen vaikuttaa äänen voimakkuuteen, sillä laakerin kulma muuttuu. Jos auto pitää poikkeuksellista ääntä, kannattaa aina suunnata autokorjaamolle tarkistamaan tilanne. Laakerin kulumisen voi saada selville myös huollon tai katsastuksen yhteydessä.

Valitse luotettava Autosta

Me olemme tunnettuja lyhyistä jonoista ja laadukkaasta tekemisestä. Olemme kotimainen, Espoossa toimiva yritys, jolla on yli 10 vuoden autokorjaamokokemus. Emme jätä asiakkaitamme pulaan vaan etsimme aina oikeat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut. Autosta on monimerkkikorjaamo, joka huoltaa ja korjaa luotettavasti kaikki henkilö- ja pakettiautot. Saamme varaosat saman päivän aikana.

Varaa aika pyöränlaakerin vaihtoon tai muuhun huoltoon kätevästi netissä vuorokauden ympäri.

Ajanvaraus

Copyright © 2021 AH-auto on nyt Autosta Oy

VARAA AIKA