Pidä iskunvaimentimesi ajan tasalla
Ota yhteyttä ›

Iskunvaimentimien vaihto nopealla aikataululla

Iskunvaimentimien vaihto tulee ajankohtaiseksi esille yleensä määräaikaishuollon tai katsastuksen yhteydessä. Myös tärisevä ajo voi paljastaa tarpeen. Espoossa sijaitsevalta Autosta Oy:ltä saat ajan nopeasti ja takaamme työllemme erinomaisen laadun. Varaa aika netissä!

Kysy lisää

Milloin iskunvaimentimien vaihto on tarpeen?

Iskunvaimentimen tehtävä on yhdessä auton jousituksen kanssa vaimentaa töyssyistä aiheutuvia heilahdusliikkeitä auton korissa. Kun auto ei tärise, heilahtele tai kallistelle hallitsemattomasti, ajo- ja matkustusmukavuus kasvavat. Lisäksi iskunvaimennin parantaa renkaiden otetta tienpinnasta, mikä on tärkeää turvallisuuden kannalta.

Jos iskunvaimentimet ovat kuluneet täysin loppuun, auton jouset ottavat kaikki iskut vastaan. Kokenut kuljettaja saattaa havaita, että ajo on muuttunut tärisevämmäksi ja pomppivammaksi. Alustasta voi myös kuulua kolinaa tai iskari voi vuotaa nestettä. Yleensä tarve iskarin vaihdolle ilmenee kuitenkin vasta huollon tai katsastuksen yhteydessä.

Nopean palvelun monimerkkikorjaamo Espoossa

Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit ja -mallit sekä vaihdamme niihin iskunvaimentimet. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman nopean pääsyn korjaamollemme sekä tehokkaan ja ammattitaitoisen palvelun. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoossa.

Vaihtotyöhön menee yleensä 1-2 h iskunvaimenninta kohti, mutta toiset työt vievät vähemmän ja toiset enemmän aikaa, iskarin rakenteesta riippuen. Varaosat saamme samaksi päiväksi. Iskunvaimentimien vaihto tehdään aina pareittain ja työ hinnoitellaan valmistajan ohjeiden, työn keston ja vaativuuden mukaan. Meiltä saat myös rahoitus- ja osamaksumahdollisuuden.

Varaa iskareiden vaihto netistä

Yrityksemme palvelee asiakkaitaan kotimaisella asiantuntemuksellaan ja laadukkaalla työnjäljellään. Tarjoamme kattavat autohuolto- ja korjaamo- sekä rengaspalvelut Espoossa. Monimerkkikorjaamomme hoitaa kaikki henkilöautojen, pakettiautojen ja matkailuautojen huollot ja korjaukset. Voit varata meille ajan iskunvaimentimien vaihtoon tai muuhun huoltotoimenpiteeseen vuorokauden ympäri kätevästi netistä!

Varaa aika tästä

Tutustu tarjouksiimme

Katsastuspaketti 69 €

Lue lisää

Renkaiden kausivaihto 0€!

Lue lisää

Rengastarjoukset 2023

Lue lisää
Copyright © 2024 AH-auto on nyt Autosta Oy

VARAA AIKA